Dine Kalorikalkulator

Ta kontroll over hvor mye kalorier

Bruk en kalorikalkulator for å Sunnmat.co.no

og nå gjenopprette drømmen figur.

saus av fersk sopp  

kalorie:66kCal

saus av fersk sopp
: det er imidlertid ingen bilde
Hvor mange kalorier er det i en saus av fersk sopp i en
g
Karbohydrater:3.9 g
Protein:1.5 g
Fett:5.3 g
Kolesterol:15.7 mg
Natrium:167.36 mg
Kostfiber:0.6 g
Glykemiks indeks:45

Husk
For å sjekke hvor mange kalorier en saus av fersk sopp har, skriv inn i feltet som er markert med rød skrift, vekt på produktet som du har.

Næringsinnhold: saus av fersk sopp

  • Karbohydrat :3.87 g
  • Stivelse :0.98 g
  • Kostfiber :0.61 g
  • Sukkerarter :0.51 g
  • Sakkarose :0.00 g
  • Laktose :0.51 g
  • Gluten :0.03 
  • Kolesterol :15.74 mg
  • Fytosterol :2.58 mg
  • Vann :88.38 g
  • Kalsium :21.30 mg
  • Jern :0.47 mg
  • Magnesium :7.52 mg
  • Fosfor :41.74 mg
  • Kalium :138.96 mg
  • Natrium :167.36 mg
  • Sink :0.30 mg
  • Kopper :0.15 mg
  • Mangan :0.08 mg
  • Selen :3.17 mcg
  • Vitamin A (rae) :47.08 mcg_RAE
  • Betakaroten :27.68 mcg
  • Retonol :42.40 mcg
  • Vitamin D :22.47 IU
  • Vitamin E :0.17 mg
  • Vitamin C :1.42 mg
  • Vitamin B1 :0.03 mg
  • Vitamin B2 :0.14 mg
  • Vitamin B3 :1.15 mg
  • Vitamin B5 :0.46 mg
  • Vitamin B6 :0.05 mg
  • Vitamin B12 :0.06 mcg
  • Koffein :0.00 mg
  • Teobromin :0.00 mg
  • Aske :0.87 g
  • Vitamin A, iu :0.52 IU
  • Energi :31.52 kj
  • Folsyre, sammen :6.41 mcg
  • Folsyre :9.53 mcg_DFE
  • Folsyre, mat :3.30 mcg
  • Glykemiks indeks :45.00 
  • Kalorier [kcal] :66.00 kcal
  • Protein :1.52 g
  • Tryptofan :0.03 g
  • Treonin :0.06 g
  • Isoleucin :0.06 g
  • Leucin :0.10 g
  • Lysin :0.13 g
  • Metionin :0.03 g
  • Fenylalanin :0.06 g
  • Valin :0.07 g
  • Tyrosin :0.04 g
  • Histidin :0.04 g
  • Arginin :0.09 g
  • Cystin :0.01 g
  • Serin :0.07 g
  • Alanin :0.09 g
  • Glysin :0.06 g
  • Glutamin :0.31 g
  • Prolin :0.11 g
  • Asparagin :0.12 g
  • Fett :5.33 g
  • Mettede fettsyrer :3.29 g
  • 10:0:0.12 g
  • 20:0:0.00 g
  • 12:0:0.16 g
  • 14:0:0.58 g
  • 15:0:0.07 g
  • 16:0:1.57 g
  • 17:0:0.04 g
  • 18:0:0.55 g
  • 4:0:0.08 g
  • 6:0:0.06 g
  • 8:0:0.05 g
  • Enumettede fettsyrer :1.53 g
  • Omega-9-fettsyre :1.30 
  • Eicosenoic syre 20:1 (n-9) :0.00 g
  • Erukasyre - 22:1 (n-9) :0.00 g
  • Oljesyre 18:1 (n-9) :1.30 g
  • 14:1:0.06 g
  • 15:1:0.02 g
  • 16:1 udifferensiert :0.12 g
  • 17:1:0.03 g
  • Flerumettede fettsyrer :0.18 g
  • 18:2 udifferensiert :0.13 g
  • 18:3 udifferensiert :0.05 g
  • Dokosaheksaensyre (dha) 22:06 (n-3) :0.00 g
  • Stearidonsyre (sda) 18:4 (n-3) :0.00 g
  • Dokosapentaensyre (dpa) 20:5 (n-3) :0.00 g
  • Eicosatetraenoic syre (eta) 20:4 (n-3) :0.00 g
  • Eikosapentaensyre (epa) 20:05 (n-3) :0.00 g

Tagi:

Vi informerer om at for å sikre den beste komforten i å surfe på våre nettsider, tilpasse dem til brukerens individuelle behov, så vel som for reklameformål, statistikk og autentisering, bruker vi opplysninger som lagres ved hjelp av informasjonskapsler på brukernes sluttenheter. Brukeren kan administrere informasjonskapsler ved å endre på innstillingene til nettleseren sin.

Videre bruk av våre nettsteder uten å endre på instillingene angående informasjonskapslene betyr at brukeren aksepterer bruk av informasjonskapslene som beskrives i detalj i våre Rettningslinjer for Personvern.

Aksepter og lukk