Anti-cellulitt styrke fra kaffe og kanel

sunnmat

Gå til kamp mot cellulitter!

Det er på tide å ta farvel med appelsinhud. Vi har en oppskrift på effektivt og anti-cellulitt omslag av kaffe og kanel som ikke bare hjelper deg med å bli kvitt cellulitter men også forbedrer ditt humør og følelse av attraktivitet.

Hva er hemmeligheten bak kuren av kaffe og kanel?

Hovedkomponenten av kuren vår er kaffe som inneholder store mengder koffein. Koffein stimulerer fettforbrenningen i huden, frigjør det fra områder som er rammet av cellulitter og reduserer deres dannelse. Den andre komponenten er kanelolje hvis effektivitet går ut på oppvarming, den fjerner fett og vann fra hudceller. Den virker også på forbedring av humøret, avslapping, og den etterlater etter seg en fin duft på huden. Ingefær og kanel brukt lokalt varmer opp, forbedrer sirkulasjonen og forbrenner fett i områder som er berørt av cellulitter. Olivenolje har derimot ernæringsmessige egenskaper, fukter dypt og regenererer huden.

For laging av vårt omslag av kaffe og kanel trenger du:

  • 8 spiseskjeer kaffe
  • 1 spiseskje kanel
  • 1 spiseskje ingefær
  • 8 dråper kanelolje (eterisk)
  • 1,5 spiseskje olivenolje
  • plastfolie

Putt kaffe, kanel og ingefær i en skål. Hell kokende vann på alt til vannnivået blir likt nivået på ingredienser. Tilsett kanelolje og olivenolje. Rør alt godt sammen og la det avkjøles, blandingen bør være lunken når den påføres på kroppen. Påfør den på alle steder som er rammet av cellulitter, helst stående i badekaret eller under dusjen slik at du sparer tid på eventuell rengjøring.> Blandingen skal være tett til kroppen og ikke falle av, hvis det ikke er slik, tilsett til den litt balsam (den kan være anti-cellulitt - for å forsterke effekten) eller varmt vann. Innhyll nøyaktig alle steder ved bruk av plastfolie, ta på deg komfortable klær og hopp inn under teppet for ca en time. I løpet av denne tiden har du et øyeblikk for avslapning og lesning av andre artikler på vår side FitWit.pl Tiden er ute! Skyll av alt med lunket vann med sirkelbevegelser, dette skreller døde hudceller og etterlater huden glatt og godt luktende

Hvor ofte skal man bruke omslaget?

I begynnelsen, for å få synlige effekter, i løpet av første måned, lag det tre ganger i uka. Det er viktig for å kunne opprettholde effekten at du gjentar det minst en gang på tre måneder.

Hvor fort merker jeg første effekter?

Du blir overrasket over hvor fort de første effektene til kuren av kaffe og kanel blir synlige. Den gjør at allerede etter en uke blir låromkretsen din redusert med 1 centimeter. Kroppen din blir fra dag til dag mykere og strammere. Nå får reklamer av kjempedyre preparater mot cellulitter få ansiktet ditt til å le, for kroppen din blir pen for en billig penge. Hvordan sjekker man det? En gang i uka, på samme tidspunktet, mål lår-, hofter- og midjeomkretsen din. Ikke lur deg selv! Mål omkretser alltid i det tykkeste stedet. Sammenlign og nyt slankere figur.

Menn og kuren av kaffe og kanel?

Menn er i en privilegert posisjon fordi problemet med cellulitter ikke gjelder dem. Et vanlig mennlig problem er derimot fett som lett avsettes rundt magen. Gir tusenvis av øvinger og mange timer på idrettssenter ingen forventende resultater? Det skjer fordi den mennlige kroppen forbrenner fett jevnt fordelt over hele kroppen og ikke fra et sted.

Takket være omslag av kaffe og kanel kan du vinne kampen med det avleggende fettet. Du får likevel noe mer. Et stort pluss hos partneren din. Hvem av oss drømmer ikke om felles kosmetiske bahandlinger med sin kjære? Takket være kuren tilbringer dere sammen tid på en fin måte, men dere får også en stor motivasjon og gjensidig støtte under arbeidet med forbedring av sitt utseende.

Sport og riktig kosthold er dine allierte i kampen mot cellulitter!

Riktig harmonisert kosthold er en av de viktigste måtene å kjempe mot cellulitter på, men det må tilpasses fornuftig! Strenge dietter forårsaker mer skade enn gode ting for kroppen din. Til og begynne med er det spiseforstyrrelser (anoreksi, bulimi), deretter kan man snakke om reduksjon av metabolismen, og til slutt er det muskelatrofi. På sidene til FitWit hjelper vi deg med å velge en passende diett som vil gi deg en vakker figur uten sult, dårlig humør og skader for kroppen din.

Til å begynne til anbefaler vi å opprette en konto i nettstedet vårt og ved bruk av kalorikalkulatoren vår sjekke den faktiske mengden kalorier som du inntar hver dag. Selvfølgelig er det ikke nok med bare diett. Den ideelle partneren for den er sport. Typen aktivitet er valgfritt. Løp, svøm, dans, tren, bruk sykkel eller rulleskøyter. Beveg deg! Det finnes en regel 3x30, altså 3 dager i uka på 30 minutt. FitWit forteller deg i neste artikler hvordan man øver for at resultater blir maksimalt effektive.

Vi informerer om at for å sikre den beste komforten i å surfe på våre nettsider, tilpasse dem til brukerens individuelle behov, så vel som for reklameformål, statistikk og autentisering, bruker vi opplysninger som lagres ved hjelp av informasjonskapsler på brukernes sluttenheter. Brukeren kan administrere informasjonskapsler ved å endre på innstillingene til nettleseren sin.

Videre bruk av våre nettsteder uten å endre på instillingene angående informasjonskapslene betyr at brukeren aksepterer bruk av informasjonskapslene som beskrives i detalj i våre Rettningslinjer for Personvern.

Aksepter og lukk