Treonin fettforbrenner

Treonin er en eksogen aminosyre, den kan ikke syntetiseres i menneskelig kropp, så den må tilføres gjennom kostholdet. Den har en stor innvirkning på produksjon av mange proteiner, kollagen, elastin og tannemaljen. Den er involvert i fettmetabolismen. Treonin forbedrer funksjonene til fordøyelsessystemet, overføring av næringsstoffer i fordøyelseskanalen, metabolismen og absorpsjon av mat.

Når det er mangel, kan problemet være sånt...

Mangel på treonin hemmer metabolismen av proteiner og energi slik at kroppen ikke tar opp alle verdifulle ingredienser som finnes i maten.

Vi informerer om at for å sikre den beste komforten i å surfe på våre nettsider, tilpasse dem til brukerens individuelle behov, så vel som for reklameformål, statistikk og autentisering, bruker vi opplysninger som lagres ved hjelp av informasjonskapsler på brukernes sluttenheter. Brukeren kan administrere informasjonskapsler ved å endre på innstillingene til nettleseren sin.

Videre bruk av våre nettsteder uten å endre på instillingene angående informasjonskapslene betyr at brukeren aksepterer bruk av informasjonskapslene som beskrives i detalj i våre Rettningslinjer for Personvern.

Aksepter og lukk