Valin stimulerende aminosyre

Valin er en eksogen aminosyre som ikke syntetiseres i menneskelig kropp, så den må tilføres gjennom kostholdet. Den er nødvendig for riktig virkning av nervesystemet, og den virker stimulerende. Den regulerer muskelmetabolismen og nitrogennivået i kroppen, og den er ansvarlig for reparasjon og gjenoppbygging av vev. Den har også en positiv innflytelse på immunsystemet og hjelper med å stabilisere blodsukkernivå.

Når det er mangel, kan problemet være sånt...

Mangel på valin forårsaker muskelskjelving og unormal koordinasjon

For mye er heller ikke bra

Dens overflod resulterer i prikking på huden, og det kommer til vrangforestillinger og hallusinasjoner.

Vi informerer om at for å sikre den beste komforten i å surfe på våre nettsider, tilpasse dem til brukerens individuelle behov, så vel som for reklameformål, statistikk og autentisering, bruker vi opplysninger som lagres ved hjelp av informasjonskapsler på brukernes sluttenheter. Brukeren kan administrere informasjonskapsler ved å endre på innstillingene til nettleseren sin.

Videre bruk av våre nettsteder uten å endre på instillingene angående informasjonskapslene betyr at brukeren aksepterer bruk av informasjonskapslene som beskrives i detalj i våre Rettningslinjer for Personvern.

Aksepter og lukk